avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... sedere ilegala!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

sedere ilegala!

buna seara!iubita mea este cetatean american si a depasit termenul legal de sedere in romania(nu l-ar fi depasit daca nu i-ar fi fost respins dosarul depus pt transcrierea certificatului de nastere)!in mai urmeaza sa plece in vizita in statele unite si nu stiu la ce sa ne asteptam,oare este posibil sa primeasca nepermiterea intrarii in romania la intoarcerea din vizita? va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: dumitru marian , utilizator 07:48, 26 Martie 2009
este greu de presupus ca un cetatean american ar putea sa "patzasca" asa ceva ;)
este greu?adica sa stam linistiti?va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere cetatenie româna pt copil 1an si jumatate Elisacucu Elisacucu Buna ziua, Copilul meu este născut in SUA, cetățean american. Eu sunt maritata cu tatăl lui, cetățean roman-american. In luna Iunie 2011 m-am ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie magdai75 magdai75 Buna ziua. Am o problema si caut rezolvarea, si am dat peste siteul acesta si am zis sa-mi incerc norocul. Sunt o romanca cu dubla cetatenie ... (vezi toată discuția)
Nastere in u.s.a. Gabby90 Gabby90 Prietenul meu e cetatean american urmeaza sa ne casatorim, urmeaza sa avem un bebe, el insista sa nasc acolo, sa fiu pe asigurarea lui , cat trebuie sa ... (vezi toată discuția)