avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Spor de vechime 3 ani functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Spor de vechime 3 ani functionar public

Buna ziua,

Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa-mi calculez si eu sporul de vechime in munca. Mentionez ca am o vechime in munca de 3 ani, clase de salarizare 64, iar salariul de baza este 1700, din care 1500 e salariul de incadrare si 200 lei stimulentul corespunzator, la care se adauga 68 lei spor conditii vatamatoare.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cosss17 , utilizator 18:38, 22 August 2013
Conform art. 10) alin.(5) si art. 11) alin. (3) din Legea nr. 284/2010, m.c.u., sporul de vechime se calculeaza astfel = (salariul de baza x 2.5%) x numarul de clase de salarizare ce se acorda.
In cazul dvs. : (1500 x 2.5%) x 3 cls. = 37.5 x 3 = 112.5 lei brut este sporul de vechime la care aveti dreptul.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salarizare functionar public ioanagts ioanagts Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu calculul salariului pt inspector, I, grad debutant, gradatia 3, clasa 31 salarizare- la 1 ian 2017 ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu nou angajat VASILE TUDOREL VASILE TUDOREL Cu data de 01..02.2017 trebuie sa stabilim salariul pt. un analist programator debutant-studii medii- la o institutie publica( conform conditiilor publicate ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu la bugetari lia19 lia19 Buna ziua.Sunt bugetar la o institutie.Am sporul de vechime de 15% la un salariu din grila de 1500 lei.Pana acum stiu ca se calcula 1500 X 15% = 1.725(salariu ... (vezi toată discuția)