avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demolare anexe retrocedate - se pot opune fostii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demolare anexe retrocedate - se pot opune fostii chiriasi ?

Buna seara,

Se da urmatoarea situatie :
- pe un teren pe care se afla trei corpuri de cladiri C1 C2 si C3, justitia a retrocedat fostilor proprietari terenul liber (curtea) si anexele C2 si C3, fostii chiriasi cumparand cu legea 112/1995 corpul principal C1, care in prezent se afla in proces.

Intrebarea este : exista vreun temei juridic prin care fostii chiriasi pot impiedica proprietarii sa demoleze anexele C2 si C3? Mentionez ca in prezent acestia impiedica proprietarii sa intre in curte.

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 23:21, 21 August 2013
Daca aveti acte de proprietate, mergeti la primarie si cereti autorizatie de demolare. Pentru demolare nu trebuie cerut acordul vecinilor.
Cum nu va lasa sa intrati pe terenul dumneavoastra. Apelati la un executor judecatoresc care sa va ajute sa va delimitati proprietatea si calea de acces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere pentru o casa care are deja acces la strada danac71 danac71 Buna ziua, Se da urmatoarea situatie : - pe un teren pe care se afla trei corpuri de cladiri C1 C2 si C3, justitia a retrocedat fostilor proprietari ... (vezi toată discuția)
Ferestrele fac parte din fatade ? in sensul ca fatadele sunt ... Calin.Alin Calin.Alin Ferestrele fac parte din fatade ? in sensul ca fatadele sunt proprietate comuna si toti proprietarii contribuie la repararea lor , dar ferestrele ? Toti ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren romeo mart romeo mart in anul 1970 un proprietar a vindut 1000 metri patrati intravilan. mie 500 metri patrati numit generic V si unui alt cumparator C1 500 metri patrati .acte ... (vezi toată discuția)