avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru facut 2007 - masuri eronate - cum procedez?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru facut 2007 - masuri eronate - cum procedez?

buna ziua,

Acum, la efectuarea masuratorilor pentru intocmirea unui nou cadastru s-au constatat diferente in minus( mai mult de 2%) fata de masuratorile facut anterior(in 2007 cand am dobandit proprietatea) de un topograf autorizat, desi proprietatea este imprejmuita si nu a suferit modificari - cel mai probabil masuratorile au fost facute eronat. Pentru actualizare limite am nevoie si de proces verbal de vecinatate. In cazul in care procesul verbal este semnat doar de unul dintre vecini( am 2 vecini + drumul comunal) si primarie, iar cel de-al doilea refuza semnarea acestuia( este o persoana foarte in varsta) cum trebuie sa procedez?
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 06:00, 27 August 2013
Expertul topo cadastral va trimite o scrisoare de convocare citând vecinul care refuză să semneze, pentru a -l convoca la măsurători. Dacă refuză să participe, măsurătoarea cadastrală se va efectua, se va face un proces verbal în caz de neprezentare a acestui vecin iar la procesul verbal de vecinătate se va ataşa această scrisoare ca document. Măsurătoarea cadastrală în aceste condiţii, este valabilă.Expertul topocadastral cunoaşte regulamentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare cu pv vecinatate, refuz de semnare de 1 vecin alm0nd0 alm0nd0 Buna ziua. Vreau sa inregistrez casa si terenul soacrei mele in cartea funciara. Suprafata este un patrulater neregulat. Suprafata masurata acum este mai mare ... (vezi toată discuția)
Fals (al topografului) ContSters88252 ContSters88252 daca datele unui PLAN DE AMPLASAMENT SI DELIMITARE A IMOBILULUI intocmit de catre un topograf autorizat nu corespund adevarului , masuratorile ... (vezi toată discuția)
Cererea eliberare acord vecinatate trebuie semnata de ambii soti? iosif szasz iosif szasz Conform cerintelor din C.U. am depus catre Consiliul local(care imi este vecin-pasune comunala),cerere pentru eliberare acord autentificat al vecinilor si ... (vezi toată discuția)