avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire dupa 6 luni?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire dupa 6 luni?

Buna ziua. Daca cineva ma poate indruma in situatia urmatoare:
Mama decedata in 27 feb. 2013. Mostenire = un apartament; sunt unicul fiu=mostenitor (tatal decedat de 20 ani). Nu am deschis pana in present mostenirea, beneficiez de apartament, platesc cheltuielile aferente, etc. dar imediat dupa inmormantare, a trebuit sa ma intorc la serviciu in strainatate, As vrea in luna septembrie sa revin in tara, pentru a razolva actele de mostenire, este tarziu ???
Multumesc anticipat tuturor celor care ma pot indruma asupra procedurilor necesare daca am depasit 6 luni de la data decesului
Cel mai recent răspuns: tnik , utilizator 16:09, 22 August 2013
Nu este tîrziu.
Multumesc din suflet pentru rapiditatea raspunsurilor.Acum stau linistit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot amana succesiunea cire35 cire35 Buna.luni as dori ca sa deschid succesiunea.dar daca deschid succesiunea as putea ca sa o las asa deschisa?si cat timp pot ca sa o las?si de ce nu pot sa o las ... (vezi toată discuția)
Radiere drept abitatie l1u2 l1u2 Am un apartament cumparat cu contract de vanzare cumparare cu drept de habitatie ,in apartament locuind pina luna trecuta anul curent 2 persoane in varsta,dar ... (vezi toată discuția)
Raspundere personala administrator decedat stanceni stanceni Buna ziua...v-as ruga sa-mi spuneti ce se intampla in cazul in care s-a angajat raspunderea personala a administratorului si acesta a decedat..banuiesc ca ... (vezi toată discuția)