avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Penalitati chirie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Penalitati chirie

Buna ziua. As dori sa stiu cum se calculeaza penalitatile la chiria datorata Icral ului, daca se poate..:) Este vorba de un apartament inchiriat de la stat, respectiv ICRAL in baza legii114...cred...si carui chirie nu este platita de ceva timp. Cei de la Icral refuza sa explice cum se calculeaza penalitatile si refuza si plata datoriilor prin virament bancar pe motiv ca "asa este mai bn". Problema este ca la calculul chirie restante+penalitati, efectuate de 2 doamne de la casierie, in 2 zile consecutive, lucrurile stau cam asa:...una dintre doamne a pretins chiria restanta +penalitati de 80% din contravaloarea chiriei restante, iar cealalta chiria +penalitati de 110%...
Am inecercat sa platesc doar chiria aferenta fiecarei luni, dar refuza sa incasaze banii asa...vor o chirie +penalitataea ei. Daca reusesc sa fac plata restantelor la chirie prin banca si specific ca reprezinta contravaloarea chiriei pe luna x si fac acest lucru pentru fiecare luna in parte, pot schimba destinatia platii inscrisa de mn in B.O. si o pot incasa ca penalitate dum cum doresc? Va multumesc anticipat pt raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Penalitatile la datoriile fiscale paunescusorin paunescusorin Exista institutii in Romania unde penalitatile la suma pe care le-o datorezi are o limita,respectiv pana cand penalitatile ating o valoare egala cu cea pe care ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere Ned C Ned C Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta cu un sfat in urmatoarea problema: De aprox 2,5 sau 3 ani nu am mai platit decat rar intretinerea, si am vazut in ... (vezi toată discuția)
Calcul gresit laurentiuo laurentiuo tatal meu nu a mai platit la asociatie de ceva vreme si s-a adunat o suma restanta destul de mare. eu doresc sa ii achit datoria dar nu sunt de acord cu suma ... (vezi toată discuția)