avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA ?i taxele respective
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA ?i taxele respective

dacă sunt angajat cu contract și plătesc toate taxele din salariu, iar între timp înființez un PFA, mai plătesc separat și pentru PFA taxele respective?...chiar dacă o perioadă nu realizez cu PFA-ul nici un venit?
Cel mai recent răspuns: stere_adamache , utilizator 03:29, 23 August 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe venit si contributii la pfa norma de venit in domeniul it Liana_Maries Liana_Maries Buna, Pentru inregistrarea unui PFA norma de venit in domeniului IT, as avea urmatoarele nelamuriri: 1. Este scutit sau nu de impozitul pe venit? 2. ... (vezi toată discuția)
Plata asigurari de sanatate pentru pfa Florin44 Florin44 Buna seara. Am avut deschis un pfa cateva luni apoi l-am inchis. Acum am primit prin posta instiintare de la casa de asigurari de sanatate ca trebuia sa fi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil venituri din salariu si pfa emma13_tudorache emma13_tudorache Salut, Tocmai am aflat ca sunt insarcinata si o sa nasc in jur de 06 octombrie 2017. Eu momentan sunt angajata cu un salariu net de 4000RON, respectiv ... (vezi toată discuția)