avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE

Buna ziua. Am si eu o rugaminte, poate sa ma ajute cineva?
De fapt problema mea este urmatoarea ;
Am 21 ani, tatal meu a fost casatorit a facut casa, a avut 3 copii dupa care s-a despartit casatorindu-se cu mama mea care are 2 copii. Impreuna cu mama ma are pe mine si o fata. Cand avean 8 ani tata a murit, iar dupa 2 ani a murit si mama, astfel ca am fost crescuti de o verisoara de-a tatei. Impreuna cu mama mea au construit o casa, care a fost finalizata de verisoara tatei adica tutorele meu si al surorii mele. Dupa moartea parintilor nu s-a facut succesiune, celelalte surori avand caminele lor. Acum vor sa faca succesiunea, Eu cat am dreptul din aceasta casa.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 09:20, 23 August 2013
Din putinele date pe care ni le-ati furnizat nu se poate aprecia correct nici calitatea de proprietar a dvs si nici ce anume si cat au construit tutorii dvs.... Consultati un avocet intrucat pe net nu se poate dezbate cu acuratete o problema atat de complexa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract nerecunoscut de un mostenitor Buna ziua tuturor ! Am rugamintea de a ma ajuta cu un sfat competent.. parintii nostrii (suntem patru surori)au construit in 1962 o casa pe un teren primit ... (vezi toată discuția)
Succesiune Bogdănești Bogdănești Bună ziua! Bunica mea a avut doi copii:mama care mai trăiește și un frate mort în 1995. Nevasta acestuia a murit și ea rămânâdu-le trei copii pe care ... (vezi toată discuția)
Avem o casa la tara construita pe terenul bunicii mele. după ... Isabell73 Isabell73 Avem o casa la tara construita pe terenul bunicii mele. După ce surorile tatei s-au căsătorit, tata a locuit în acea casa. Anul trecut a decedat și tata ... (vezi toată discuția)