avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avem o casa la tara construita pe terenul bunicii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avem o casa la tara construita pe terenul bunicii mele. După ...

Avem o casa la tara construita pe terenul bunicii mele. După ce surorile tatei s-au căsătorit, tata a locuit în acea casa. Anul trecut a decedat și tata iar mama încă locuiește acolo. Nu s-a dezbatul moștenirea după moartea bunicii., acum 50 de ani.La plata impozitelor și taxelor ,pe chitanta apar și numele surorilor tatei (doua decedate). E normal sa apară numele lor atâta timp cât tata a făcut plata impozitelor și nu ele? Plățile sunt legale?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:54, 15 Ianuarie 2023
asta tata trebuia sa rezolve, acuma nu mai conteaza daca e normal sau nu, statul incaseaza, nu conteaza cine da.
Rezolvati cu succesiunea.
Atat timp cat nu a fost dezbatuta succesiunea este temeinic si legal ca in evidente sa fie consemnate alte persoane
Parcurgeti procedura dezbaterii succesorale si in baza certificatelor de mostenitor urmeaza sa solicitati modificarile necesare cu noii proprietari ai casei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire CRISTINA59 CRISTINA59 As vrea sa expun urmatoarea situatie pentru a primi raspunsul care sa ma ajute sa o rezolv : Suntem trei frati,doua fete si un baiat. Fratele este o persoana ... (vezi toată discuția)
Succesiune proprietate la tara; mai multi frati ContSters52778 ContSters52778 Bun gasit! Intrebarile mele sunt legate de o mostenire din mediul rural. Situatia este urmatoarea: In urma decesului bunicului, acum aprox 10 ani, a fost ... (vezi toată discuția)
Succesiune fara dezbatere? cretu_adrian cretu_adrian Cu 10 ani in urma a decedat mama, care avea ca masa succesorala un certificat de actionar si 1/2 din apartament. Dupa un an am aflat ca tata obtinuse la 3 luni ... (vezi toată discuția)