avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata sanatate la depozit bancar pentru persoana care ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata sanatate la depozit bancar pentru persoana care munceste in Italia

Sotul meu lucreaza in Italia cu contract de munca (si plateste acolo toate taxele).
Are pe numele lui un depozit bancar si nu stiu daca ar trebui sa plateasca 5,5% sanatate pentru venitul din dobanzi?
Mentionez ca eu sunt sotia lui si sunt salariata in Romania.
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 23 August 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 14:08, 23 August 2013
Da, sotul trebuie sa plateasca CASS.

Cititi acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotizatia cnas aferenta impozitului pe dobanda la un depozit EmilB EmilB Am un cont in banca si in anul 2011 mi s-a retinut impozit pe dobanda al depozit. Recent am primit instiintare ca trebuie sa platesc la CAS Cotizatia aferenta ... (vezi toată discuția)
Cass venituri dobanzi sylvia_dana2002@yahoo.com sylvia_dana2002@yahoo.com Buna ziua, Am citit pe avocatnet.ro articolul dvs. f .interesant privind CASS aplicat la veniturile din dobanzi. Mentionati in acest articol ... (vezi toată discuția)
Plata cass pe dobanda bancara kokolino23 kokolino23 Salutare, Stie cineva de unde si pana cum se impune plata CAS sau CASS ? Locuiesc si muncesc in strainatate de 10 ani insa am un depozit bancar in ... (vezi toată discuția)