avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS pe dobanda bancara
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS pe dobanda bancara

Salutare,
Stie cineva de unde si pana cum se impune plata CAS sau CASS ?
Locuiesc si muncesc in strainatate de 10 ani insa am un depozit bancar in Romania.
Mi-a venit o adresa ca trebuie sa platesc CASS pentru veniturile realizate dar nu se ofera detalii si nici un numar de telefon. Tipic romanesc...
Mama a intrat in panica si nu stie ce sa faca.
Am cautat pe internet informatii dar nu gasesc mare lucru.
Multumesc frumos anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:28, 3 Mai 2015
Veniturile din dobanzi: Ce taxe platesti la stat, daca iti tii banii in depozite bancare
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie la cnas pentru dobanda cont bancar Alex_sr Alex_sr Buna seara, ma aflu in urmatoarea situatie: am 25 de ani, am terminat facultatea in iulie 2013, nu sunt angajat (nu am un venit) insa nici nu beneficiez (si ... (vezi toată discuția)
Plata sanatate la depozit bancar pentru persoana care munceste in italia ManuT ManuT Sotul meu lucreaza in Italia cu contract de munca (si plateste acolo toate taxele). Are pe numele lui un depozit bancar si nu stiu daca ar trebui sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Cass venituri dobanzi sylvia_dana2002@yahoo.com sylvia_dana2002@yahoo.com Buna ziua, Am primit decizie de impunere pentru CASS VN dobanzi bancare.Insa depozitele respective au fost constituite din venituri salariale obtinute in ... (vezi toată discuția)