avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contributie la CNAS pentru dobanda cont bancar
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributie la CNAS pentru dobanda cont bancar

Buna seara, ma aflu in urmatoarea situatie:
am 25 de ani, am terminat facultatea in iulie 2013, nu sunt angajat (nu am un venit) insa nici nu beneficiez (si nu am beneficiat vreodata) de somaj si am un cont bancar pe numele meu generator de dobanda.

Pe langa impozitul de 16% care se trage automat din dobanda, inteleg ca s-ar putea sa ma aflu in situatia in care sa fiu nevoit sa platesc si la CNAS un anumit procent.

Ma aflu intr-o astfel de situatie?
Mentionez ca nu am primit deocamdata nici un fel de instintare cum ca as avea ceva de plata.
Multumesc anticipat pentru orice raspuns!
Ultima modificare: Vineri, 23 Ianuarie 2015
Alex_sr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 27 Ianuarie 2015
Veniturile din dobanzi: Ce taxe platesti la stat, daca iti tii banii in depozite bancare
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass pe dobanda bancara kokolino23 kokolino23 Salutare, Stie cineva de unde si pana cum se impune plata CAS sau CASS ? Locuiesc si muncesc in strainatate de 10 ani insa am un depozit bancar in ... (vezi toată discuția)
Acordarea indemnizatiei crestere copil Andreia Corina Andreia Corina Buna ziua si La Multi Ani! Doresc sa aflu daca pot beneficia de ICC intrucat ma aflu intr-o situatie \"incerta\". Mentionez ca am absolvit ... (vezi toată discuția)
Depozit bancar al decedatului andreyskysky andreyskysky buna ziua . ma aflu intr-un proces succesoral , masa partajabila fiind un depozit bancar. INTREBARE - 1 pot cere instantei sa tina cont si de dobanzile acelui ... (vezi toată discuția)