avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acordarea indemnizatiei crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acordarea indemnizatiei crestere copil

Buna ziua si La Multi Ani!
Doresc sa aflu daca pot beneficia de ICC intrucat ma aflu intr-o situatie "incerta". Mentionez ca am absolvit facultatea in sesiunea IULIE(13) 2009. Am fost luata in evidenta la somaj in data de 30 iulie, intrand in plata in 02.nov.2009( din motive personale nu solicitasem plata). Beneficiez de indemnizatie aj.somaj pe o perioada de 9 luni, mai exact 02.iulie 2010.
Urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii IUNIE 2010. De la data absolvirii facultatii pana la data nasterii copilului voi realiza exact cele 12 luni necesare.
INTREBAREA :( mea este: pot beneficia de ICC? unele persoane mi-au spus ca nu deoarece i-mi lipseste o luna , cauzata de diferenta de la somaj, dintre luarea in evidenta si acordarea indemnizatiei.
Astept cu interes raspunsul dvs-tra. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 16:29, 6 Ianuarie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj solomcarmendamiela solomcarmendamiela Buna ziua, Va rog sa imi spuneti,daca un absolvent 2009 studii medii, luat in evidenta AJOFM in termenul celor 60 zile de la absolvire, respectiv inceputul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului 2011 studente timer28 timer28 buna ziua! am si eu o intrebare, am nascut in luna iulie iar din luna septembrie sunt studenta la zi . pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)