avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare vin vrac
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare vin vrac

Buna ziua,
Unitatea unde lucrez ar dori sa vanda o cantitate de vin vrac sub pretul de inregistrare unei alte societati care este de asemenea poducatoare de vin avand si antrepozit fiscal.
As dori sa stiu daca este legal acest lucru. Mentionez ca vinul pe care dorim sa-l vindem nu-l mai putem sa-l tinem deoarece conditiile noastre de pastrare sunt total necorespunzatoare existand riscul de depreciere
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:35, 24 August 2013
Puteti vinde sub pretul de achizitie cu atat mai mult cu cat e vorba de o lichidare de stoc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare stoc vasea2008 vasea2008 va rog sa-mi explicati si mie cum inregistrez in contabilitate (partida simpla....avand o i.i) lichidarea stocului de marfa. vreau sa ma reprofilez si am un ... (vezi toată discuția)
Lichidare stoc marfa coca_ab coca_ab ce fac cu marfa pe stoc in cazul suspendarii activitatii unei firme,am voie sa o vind unei alte firme cu pretul de achizitie,ca normal ca nimeni nu ti-o ia cu ... (vezi toată discuția)
Diferenta de pret pentru volum vanzari oferita de client furnizorului slungoci slungoci Care este tratamentul contabil si fiscal in urmatoarea situatie: O societate incheie un contract cu furnizorii sai prin care acestia vor livra saptamanal o ... (vezi toată discuția)