avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Societate serioasa sau nu?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Societate serioasa sau nu?

Buna ziua,

Azi va adresez o intrebare si va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Am o fetita de 3 ani si in Satul de vacanta am fost intampinati de reprezentati ai SC X SRL, pentru un casting cu copila.
Am fost, am dat interviul, si cei de acolo au fost foarte incantati de copilul nostru. Dar nici una nici doua, ne vor, dar totusi sa semnam si contracte si sa platim suma de 1000 lei pentru un album de 14 fotografii profesionale si enumerarea unor cursuri pentru copil. In contract nu spun cat dureaza respectivele cursuri , unde se vor desfasura, dar ca se vor face niste cursuri. Apoi semnam un contract de reprezentare precum ca Agentia ne include in programul lor, noi platim 30 % din castig. Intrebarea: sunt seriosi, ori ne iau banii, ne dau 14 fotografii si apoi asteptam colaborari ca nu vor mai apare in veci.
Multumim mult, asteptam urgent raspunsuri.

Ultima modificare: Vineri, 23 August 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: altapila , utilizator 19:29, 23 August 2013
Cautati in google numele societatii si veti afla ce va intereseaza.
Ultima modificare: Vineri, 23 August 2013
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

,,agenție de moda"-jaf la drumul mare Mirela-M Mirela-M Bună seara! Fix acum o saptaman am fost abordată pe strada de un tip cara mă întrebase dacă mă încântă ideea de a fi machiata de un profesionist. I-Am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract modelling Giany86 Giany86 Buna seara! As dori sa primesc niste sfaturi despre cum as putea sa reziliez un contract de publicitate.In data de 10.08.2014 in timp ce eram cu sotia si fiul ... (vezi toată discuția)
Contract legal sau "smecherie" legala MAR_S MAR_S Buna seara tuturor! Iata ce mi s-a intamplat in urma cu trei luni de zile. Aflandu-ma in zona Obor, am zis sa intru putin prin magazin. Nici nu apuc sa intru ... (vezi toată discuția)