Bună seara! Fix acum o saptaman am fost abordată pe strada de un tip cara mă întrebase dacă mă încântă ideea de a fi machiata de un profesionist. I-Am răspuns afirmativ crezând ca e vorba de un curs de make-up la care urma sa particip ca model. M am rugat sa îi acord 10 minute pentru a vorbi cu o colega de-a lui . Am ajun în locația cu pricina unde am fost întâmpinată cu zâmbet pe buze. Mi s-a rostit pe repede înainte o, ,poezia " bine pusă la punct în care mi se promite un contract la nivel de amator pentru reclame la produse ,urmând da beneficiez de produse și bani. Trebuia sa plătesc o suma de 100 de lei ca garanție , urmând ca din următoarea ședință sa-mi recuperez banii. Imediat după am fost poftita în biroul doamnei doctor unde mi se propusese un alt contract cu o taxa de 350€ și alte beneficii . Albumul de prezentare , haine , produse profesionale etc. Nu am apucat sa citesc foarte bine contractul fiind presata de alte și alte inormatii, cu scopul de a-mi distrage atenția. Am acceptat sa platesc jumatate din acea suna urmând ca a doua rata sa fie în 14 mai . Abia când am ajuns acasă căutând date despre firma respectiva sa descopăr ca au mai fost prin diferita orașe ale tarii înșelând oamenii . Am ajuns la ședința foto în 25 . Machiajul profesional promis nu a fost realizat la nivelul așteptărilor și coafat ul a rămas un vis. Mi s a spus ca pentru ședința foto sa aduc 2 ținute care mă reprezintă abia apoi voi primi haine pentru urmatoare poze. Când am încercat sa o întreb pe acea doamna de ce în contract nu apare ce ea a promis verbal mi-a spus ca am înțeles eu greșit și ca banii și produsele le voi primi după ce semnez alt contract cu alta firma pentru care fac reclama . Problema este ca în contract scrie despre album ca urmează sa vina la 30/60 de zile după ședința foto. Eu cred ca dacă aștept pana atunci o sa pățesc ca restul oamenilor care au rămas cu gaura în buzunar și nu o sa mai dau de ei . Despre primul contract nu s-a mai pomenit nimic urmând sa fiu sunată . Sunt sigura ca totul e o mârşăvie și ca rămân cu o gaura de 1000 lei . Va rog sa mă sfătuiți ce sa fac ! Mulțumesc anticipat!