avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Agentie recrutare reclame
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Agentie recrutare reclame

Am incheiat un contract cu o agentie de recrutare pentru reclame produse si din pacate abia apoi mi-am dat seama ca este o mare teapa. Le-am dat o suma de bani urmand ca restul sa il dau in momentul in care imi vor face o sedinta foto. Pot face ceva sa inchei contractul fara a mai da restul de bani?

Alte discuții în legătură

Posibil inselaciune cu acte in regula opsimmary opsimmary Buna ziua! Imi cer scuze pt povestea mult prea lunga. Situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: - am fost \\"selectata\\" pe strada de o persoana de la o ... (vezi toată discuția)
,,agenție de moda"-jaf la drumul mare Mirela-M Mirela-M Bună seara! Fix acum o saptaman am fost abordată pe strada de un tip cara mă întrebase dacă mă încântă ideea de a fi machiata de un profesionist. I-Am ... (vezi toată discuția)
Bună seara! acum aproximativ o lună, mă aflam împreună cu ... ZulluAly ZulluAly Bună seara! Acum aproximativ o lună, mă aflam împreună cu fratele în vârstă de 12 ani, în pasajul de la Obor unde am fost abordată de către o ... (vezi toată discuția)