avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata in avans
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata in avans

buna ziua, am nevoie va rog de un raspuns, am semnat un act, promisiune de vanzare la notar pt un apartament si doresc sa stiu daca in act e precizat ca daca eu ma razgandesc si vreau sa-i dau avansul inapoi si el refuza, adica vreau sa-i dau avansul inapoi si el refuza comunicarea, a zis ca vrea sa se ocupe avocatii lui, nu-i convine sa-i dau banii inapoi.
Este o promisiune bilaterala, deci nu e actul in original..
Ce pot sa fac daca el refuza sa ne intalnim sa-i dau avansul inapoi ?
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 13:18, 24 August 2013
Fără a avea în faţă textul clauzei respective, nimeni nu vă poate da un sfat concret.

Mai mult, clauza despre care vorbiţi trebuie coroborată, eventual, cu alte prevederi ale contractului.

Cu alte cuvinte, reveniţi cu precizări. ªi cu detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune vanzare cumparare - recuperare avans Alice..C Alice..C Buna seara, In iunie 2021 am incheiat o promisiune bilaterala de vânzare-cumpărare pentru un apartament intr-un bloc nou in constructie. Incheierea in ... (vezi toată discuția)
Am incheiat in septembrie o promisiune de vanzare cumparare a ... redmihai23 redmihai23 Am incheiat in septembrie o promisiune de vanzare cumparare a unui apartament. La sfarsitul lunii iulie urmeaza sa inchei contractul de vanzare cumparare, am ... (vezi toată discuția)
Promisiune vinzare a unei constructii noi ce urmeaza a se intabula furgim furgim Ce sanse sunt sa se anuleze o promisiune de vinzare a unei constructii care nu a fost intabulata in momentul in care s-a facut promisiunea bilaterala de ... (vezi toată discuția)