avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se mai pot inmatricula masini in Bulgaria?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se mai pot inmatricula masini in Bulgaria?

mai pot inmatricula masina pe bulgaria?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:55, 24 August 2013
Da, in toate targurile auto care se respecta exista cel putin un birou de inmatriculari auto pentru Bulgaria.
Practic se poate
Avand in vedere modificarile legislative atat la nivelul vecinilor ca si nationale,nu este de preferat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina mostenita, inmatriculata pe bulgaria AuraMIA AuraMIA Buna ziua, am dezbatut succesiunea dupa tata si, pe langa bunurile care sunt indicate in CM, ar mai fi un autoturism inmatriculat in Bulgaria. Ce ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata pe firma in bulgaria - prelungesc actele acolo sau o inmatriculez in romania adyr adyr Am o masina inmatriculata pe firma in Bulgaria, fara contract vanzare cumparare doar procura notariala si luna aceasta imi expira asigurarea si itp. Cce ma ... (vezi toată discuția)
Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)