avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Conditii calatorie in afara tarii cu un minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Conditii calatorie in afara tarii cu un minor

de ce este nevoie sa ies din tara cu copilul meu desi eu si sotul meu suntem divortati dar dorim sa plecam inpreuna din tara.hotararea judecatoreasca trebuie cumva legalizata de notar?va rog astept raspuns.multumesc
Cel mai recent răspuns: bianca72 , utilizator 20:27, 24 August 2013
Daca mergeti impreuna cu tatal copilului, nu aveti nevoie de nici o hotarare, copilul trebuie sa aiba pasaport propriu, atat.
si certificat de nastere pentru ca pe certificat se vad parintii
niciodata nu mi-au cerut certificatul de nastere al copilului...doar pasaportul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa stiu daca... (pasaport si iesire din tara minor) bianca1986 bianca1986 Buna seara,ma numesc Bianca si as dori daca se poate un raspuns de la cineva in cunostiinta de cauza.Sunt divortata si am un copil de 7 ani,in urma divortului ... (vezi toată discuția)
Plecare minor din tara alina27 alina27 buna seara...am 2 copii cu care doresc sa parasesc tara,dar fostul meu sot nu mi da procura.exista cumva posibilitatea de a l da in judecata si sa l oblig sa ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului minor din tara dupa divort ContSters133679 ContSters133679 am si eu o intrebare.sunt divortata,in urma divortului copilul a ramas la mine prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.vreau acum sa plec cu ... (vezi toată discuția)