avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel facut de substituit procesual
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel facut de substituit procesual

In cazul in care apelul este facut de sotul inculpatei, judecatorul este obligat sa o intrebe pe inculpata daca isi insuseste apelul?
Cel mai recent răspuns: CorneliaTurcu , utilizator 18:40, 26 August 2013
Da, este obligatoriu.
Da, pentru ca nefiind declarat personal de inculpata, exista posibilitatea ca aceasta sa nu-si insuseasca calea de atac promovata.
exista vreun text de lege in acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare sau nu? maxica maxica Buna ziua, Sotul meu a fost condamnat in Slovenia pentru furt,in prima instanta la 1 an cu inchisoare.Trebuie sa mentionez faptul ca in acelasi caz mai este ... (vezi toată discuția)
Apel pe penal GMarilena GMarilena Buna ziua.Cu o zi in urma am fost sa ma interesez de ce nu imi vine hotararea data la sentinta penala.Acolo am aflat ca este ultima zi in care se poate face ... (vezi toată discuția)
Solicitare ordonanta. Narcisa_ Narcisa_ Eu am depus o plangere penala fata de un vecin. Solutia mi-a fost comunicata, nu s-a dispus urmarirea penala fata de vecinul meu. Am atacat ordonanta la ... (vezi toată discuția)