avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de timbru

Vehiculele care nu sunt supuse inmatricularii,dar care pot circula pe drumurile publice potrivit unui regulament al consiliului local,sunt supuse platii timbrului de mediu?
Cel mai recent răspuns: ContSters296477 , utilizator 19:12, 25 August 2013
depinde de ce prevede hotararea consiliului locat.aceste masini pot circula numai in localitatea respectiva posibil
Mai exact este in discutie un regulament pentru inregistrarea si tinerea evidentei vehiculelor pentru care nu exista obligativitatea inmatricularii dar in care nu se specifica nimic despre taxa de timbru ,dar si acestea polueaza..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatia tractoarelor si altor utilaje agricole pe drumurile publice costy71 costy71 Buna ziua . Sunt detinatorul unui tractor si al catorva utilaje agricole si as dori sa stiu daca pot circula cu acest tractor pe drumurile publice fara sa il ... (vezi toată discuția)
Inscriere autoturism la primarie gigione01 gigione01 Am vazut zilele acestea circuland pe sosea un ARO cu numar de inregistrare de la Primarie. Eu am un Oltcit.Dar as vrea sa-mi iau una de teren din strainatate ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea carutelor la primarie luticus luticus Este necesara inregistrarea carutelor la primarie pentru a circula pe drumurile publice ? (vezi toată discuția)