am o problama cu revendicarea unui teren
cu aceasta ocazie am vazut ca suprafetele de teren din RA adunate dau un total mai mic cu 3000mp
la punerea in posesie in baza lg 18/1991 desi am facut cerere pt o suprafata mai mare, Comisia nu a aprobat decat totalul din RA
atunci nimeni nu a stat sa verifice daca soprafetele de teren corespund
stiam ca in realitate este teren mai mult, dar nu am banuit ca aceste adunari sunt facute gresit
am dreptul la reconstituirea lui, tinand cont ca abia acum am cunoscut cauza?
ce sa fac?
Înregistrarea în registrul agricol s-a făcut potrivit titlului de proprietate prin urmare nu aveţi cum să faceţi acţiune în revendicare. deoarece d-voastră nu sunteţi titularul unui drept de proprietate care a pierdut posesia asupra acestuia şi ar putea solicita restituirea acestuia de la un posesor neproprietar-aceasta este esenţa unei acţiuni în revendicare). D-voastră sunteţi proprietar doar pe suprafaţa pe care vi s-a reconstituit dreptul de proprietate.
de obicei daca comentez dupa un raspuns dat, nu-mi mai raspundeti
as vrea sa stiti ca nevoia noastra de cunoastere este mare de aceeia povestim si poate repovestim situatia pentru a intelege mai bine
in cazul de fata eu nu vorbesc de actualul RA facut dupa retrocedari, vorbesc de RA din 1956
da, eu sunt un proprietar care a pierdut posesia diferentei dinte 4,77 si 5,07 ha
in RA suprafata totala calculata gresit era de 4, 77 ha, calculata corect este 5,07 ha
eu am primit doar 4,77 ha in loc de 5,07, iar in CAP a fost data toata suprafata de 5, 07 ha
sfatuiti-ma!