avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ce fel de contract sa fac ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ce fel de contract sa fac ?

Buna ziua !
O societate din Italia doreste sa achizitioneze produse lemnoase (mobila,etc.)din Romania. Am gasit un producator valabil iar acum trebuie sa facem contractele. Eu ce fel de contract sa fac cu societatea italiana ?sau cu cea romaneasca? Banuiesc ca unul de comision intre mine pfa si srl italia. Ce ma sfatuiti sa fac, sumele fiind destul de mari, la fel si raspunderea. Eu sunt administrator al unei srl dar nu vreau sa amestec cele doua forme juridice. Va multumesc anticipat si va stau la dispozitie ptr alte detalii
Cel mai recent răspuns: ivanadrian , utilizator 00:07, 26 August 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare/inregistrare firma straina in romania-avantaje konsilieru konsilieru Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu niste informatii legat de infiintarea unei firme in RO de catre o persoana din Italia. Caz concret : cetateanul ... (vezi toată discuția)
Angajarea unui cetatean italian in romania sidonia1975 sidonia1975 Buna ziua,problema este legata de angajarea unui cetatean italian , de curand rezident in Romania.Are meseria de mecanic auto ,specializat in repararea si ... (vezi toată discuția)
Contract de management florinmircea florinmircea DORESC SA REPREZINT UN SRL , SA LE ASIGUR VANZAREA , RENUMERAREA MEA FIIND SUB FORMA DE COMISION . IN ACEST MOMENT FIRMA ARE DATORII LA STAT , CONT BLOCAT IAR ... (vezi toată discuția)