avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbare loc de munca in CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbare loc de munca in CCC

Buna ziua,

A dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea situatie. Pana in noiembrie 2011 am fost angajata cu carte de munca. In momentul in care au aflat ca sunt insarcinata, mi-au incheiat contractul de munca care era pe perioada determinata de 2 ani, exact in luna a sasea de sarcina. Am plecat in somaj, am nascut, iar cand bebelul a facut 1 an si 2 sapt. mi-am gasit un job " de tranzit", adica nu este pe meseria mea. Acum daca mi-am gasit un job in domeniu, as vrea sa stiu daca voi mai primi pana cand bebe va face 2 ani stimulentul acela de 500 ron. Daca da, atunci unde trebuie sa anunt schimbarea locului de munca.

Va multumesc anticipat pentru raspuns, si va doresc o zi buna in continuare.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:07, 26 August 2013
1. Daca ati optat pentru CCC pana la varsta de 2 ani si reluati activitatea (indiferent la ce loc de munca) dupa ce a implinit copilul 1 an, veti beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.

2. - Nu trebuie sa anuntati schimbarea locului de munca.
- Mergeti la Primarie cu o copie dupa contractul individual de munca (CIM) si completati cererea pentru stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie cafeaculapte cafeaculapte Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac si de ce acte am nevoie sa renunt la concediu crestere copil si sa primesc stimulentul de insertie. Incep ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Rody 85 Rody 85 Buna ziua, In situatia in care voi naste in decembrie iar contractul meu este pe o perioada determinata pana in 01.03.2015 pot opta pentru o perioada de 1 an ... (vezi toată discuția)
Cand pot solicita stimulentul de insertie? mami_2012 mami_2012 Buna ziua. Sunt mamica unui copil de 5 luni. Am intrat in concediu prenatal la data de 01.04.2012 si am nascut pe 06.05.2012. Actele pentru indemnizatia ... (vezi toată discuția)