avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firma de recuperare

Am avut un credit la o banca si am platit pana la un moment dat ,dupa care am ramas fara servici ,am avut si alte necazuri si nu am mai platit la banca.
Eu din suma restanta am platit insa,anul trecut in iulie am fost sunata de la banca ,ma anuntau ca am d eplata suma x.
Le-am explicat ca,frumos era sa primesc acasa o notificare ,somatie sa ma instiinteze acest lucru,pt ca stiu ca am mers la banca acum ceva timp si spune-au ca nu are ce informatii sa-mi de-a pt ca sunt in afara bilantului si ca sa astept ca voi primi acasa instiintare.
Ei m-au sunt dupa 2 ani si 8 luni ,ca am de plata suma x.
Le-am cerut sa-mi de-a inscris ,defalacat cum s-a ajuns la acea suma pt ca, eu am achitat din credit.
Nu au vrut sa-mi de-a si dupa ceva timp am fost instiintata in scris ca au preluat ctr cei de la kruk.
Eu am trimis la Kruk cu confirmare de primire o hartie in care ii rugam sa-mi explice ,ce suma am de plata ,sa-mi explice modul in care a fsot calculata suma ,in concluzie mai multe detalii.
Am primit un cartonas in care isi faceau reclama ,cat de intelegatori sunt si sa semnez un angaj.de plata etc.si o hartie in care scria ca am d eplata suma de 6000 ron.doar atat.
Le-am trimis din nou hartie in care le-am spus clar ca,nu recunosc acesti bani ,vreau sa platesc insa sunt banii mei si vreau sa stiu clar ce fac cu ei.
Au trimis acelasi cartonas cu reclama ,sa sun la ei ,sa semnez un angaj.si sa trimit.
Va rog sa-mi spune-ti si mie ce pot sa fac,pana la urma eu am de plata niste bani care nu stiu din ce se compune.
Daca sun la ei nu rezolv nimic ,imi vor spune sa fac un angaj si sa-l trimit.
Nu vreau sa ma intelegeti gresit ,vreau sa platesc dar vreau acte ,dovezi mai ales ca creditul il platesc de la inceput si nici nu am fost anuntata la vremea respectiva.
Cel mai recent răspuns: ana176 , utilizator 16:28, 26 August 2013
Doamna,
Aveti dreptul sa primiti explicatii privind sumele ce compun creanta, cate ste credit principal, cat dobanzi si cat penalitati. Puteti inacelasi timp sa va uitati pe scadentar, cred ca stiti de cand nu ati mai platit si sa adaugati penalitati la suma ramasa de plata de la incetarea platilor pana acum.
Nu am specificat un lucru si anume ca ,acest credit era pt fostul meu iubit si dupa ce ne-am despartit el platea in continuare .
Eu daca nu am primit nimic acasa ,am crezut ca el a platit in continuare.
Oricum din punctul meu de vedere,ei trebuie sa-mi de-a informatii cu privire la acest credit.
Am trimis cu confirmare de primire si cam stiu ce vor ei sa faca.
Eu voi suna ,voi face un angajament d eplata pe ceva ce nu stiu clar ,voi achita si dupa o perioada imi vor cere sa platesc mai mult decat am stabilit .
Spun asta pt ca nu sunt ei atat de binevoitori sa primeasca de la mine o suma inpusa de mine.
Clar se vor ridica cu pretentii mai mari pt ca asa fac ei ,te trag dupa ei pana se vor cu sacii in caruta.
Eu am tot dreptul sa primesc aceste informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperare credite nedelcuc nedelcuc Buna ziua. In urma cu ceva timp am avut un credit la [BANCA], neachitat. Nu mentionez acum motivele. Ideea este ca intre timp am intrat pe ,,mainile'' celor d ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)
Cerere banca lista platilor ser192 ser192 Buna ziua, am fost instiintata in scris de banca ca,datoria pe care o am catre ei a fost transferata la o firma de recuperare,iar eu la randul meu am trimis ... (vezi toată discuția)