avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cerere banca lista platilor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cerere banca lista platilor

Buna ziua,

am fost instiintata in scris de banca ca,datoria pe care o am catre ei a fost transferata la o firma de recuperare,iar eu la randul meu am trimis o scrisoare cu conf.de primire in care le explicam ca vreau sa platesc datoria insa,inainte de acest lucru as vrea sa stiu suma exacta pe care o am de plata;modul in care a fost calculata si cum cu defalcarea debitului principal fata de alte categorii de pretentii financiare cuprinse in totalul pe care il datorez. si sa trimita lista completa a platilor care au fost efectuate catre banca XXX.
Dupa o luna de zile eu nu am primit de la ei decat un pliant colorat in care esti informat ca ei ajuta pe toata lumea si sa sun eu pt a lua un angaj de plata cu rate convenabile.
Atata timp cat eu nu sunt instiintata pt suma pe care o am de plata, cum sa platesc asa pur si simplu.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat va rog.
Cel mai recent răspuns: ser192 , utilizator 15:09, 21 Octombrie 2013
Dumneavoastra vreti sa va dea lista cu platile facute de dvs? Sa tina ei evidenta, ptr dumneavoastra? De ce? le puteti cere un extras de cont, de la momentul luarii creditului, pana la cesionare. Acolo veti vedea platile.
In legatura cu creanta, faceti solicitarea firmei de recuperari, ei trebuie sa va dea acum acele informatii.
eu am cerut si ce spune-ti dvs insa ,am primit acum de la ei o hartie cu suma exacta pe care o am de plata iar ,eu la randul meu am trimis din nou catre firma x si le-am cerut un extras de cont de cand am luat creditul pana la cesionare.
Ce se intampla daca nu primesc nimic de la ei!!!!!
Revin din nou cu aceiasi problema si am cateva intrebari:
firma de recup X ,imi spune ca am de plata niste bani si am trimis pana acum 3 scrisori cu confirmare de primire si am cerut un extras de cont de la inceput pana la cesionare .
Am spus ca nu recunosc suma si am tot dreptu sa cunosc aceste date depre creditul meu.
Imi spun ca ei au trimis etc insa eu nu am primt de la ei decat ca am de plata o suma.
Problema este ca penalizarile cresc pt aceasta suma si vad ca nu primesc nimic de la ei.
Sper din suflet sa gasesc pe acest site o lamurire ,poate ma ajutati cu un sfat ,ce trebuie sa fac in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatori- neintelegeri asupra sumei de plata violetaanna violetaanna Buna ziua, Am si eu nevoie de cateva informatii ,intucat nu am unde sa ma adresez ,tocmai de aceea am apelat la acest site. In 2009 am facut un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Angajament de plata firme recuperare ser192 ser192 Din aprilie 2012,creditul meu a fost vandut unei firme de recuperare ,am achitat la inceput cat mi s-a impus 300 euro ca apoi sa platesc cate 100 euro lunar ... (vezi toată discuția)
Reviste primite in posta bbking bbking Nu stiu daca aici trebuie postat, dar sper sa gasesc un raspuns. Situatie: am primt prin posta un colet in care era cu titlu de material promotional un set de ... (vezi toată discuția)