avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua
Daca angajatorul refuza sa-mi complecteze adeverinta de venit necesara pentru obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului, ce trebuie sa fac? Doar sa-i dau in judecata sau exista o institutie abilitata pentru eliberarea adeverintei?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:06, 27 August 2013
1. Completarea adeverinteti trebuie facuta de angajator si este obligat sa o faca, la cererea dvs.

2. Mai intai faceti o sesizare urgenta la ITM si veti primi un raspuns cu cele constatate si masurile luate (angajatorul poate fi sanctionat cu amenda contraventionala de catre ITM).

3. Daca este cazul veti apela si la instanta de judecata unde puteti cere angajatorului si daune.

4. Actele pentru indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) se depun la p[rimarie in termen de 60 de zile lucratoare de la data cu care solicitiati CCC.
Ultima modificare: Luni, 26 August 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Va multumesc si o zi buna!
ITM-ul nu poate pe angajator sa-l oblige sa va completeze acea adeverinta necesara pentru obtinerea indemnizatiei pentru CCC.

Eu nu am spus ca ITM il poate obliga pe angajator sa completeze adeverinta dar avand in vedere amenda pe care o poate primi poate ca va completa adeverinta.
Nu are cum sa fie sanctionat angajatorul pentru asa ceva , nu exista text de lege care sa prevaza ca si contraventie o astfel de fapta a angajatorului.

Alte discuții în legătură

Neplata concediului prenatal/postnatal. nashiku nashiku buna ziua , Am si eu nevoie de niste sfaturi din partea dumneavoastra.Sotia mea este in ultima luna de postnatal iar angajatorul nu i-a platit niciun ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de maternitate-123 zile dumo79 dumo79 Buna ziua! sotia mea este in concediu de sarcina şi lauzie din data de 16 ianuarie 2012. Angajatorul i-a transmis inainte de aceasta data, ca drepturile ... (vezi toată discuția)