avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariala
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariala

Am fost executat silit ptr restante la plata unui credit ipotecar..

Executorul a trimis catre firma la care lucrez o solicitare de poprire salariala mergand pana la o treime din salariu.

Incheierea ptr incuviintarea executarii silite a fost pronuntata de catre o judecatorie care nu apartine sectorului in care are sediu firma la care lucrez.

Banca creditoare impreuna cu executorul au depus cerere ptr incuviintarea executarii silite isi de catre judecatoria sectorului in care se afla sediul tertului poprit, respectiv firma la care sunt angajat , dar aceasta cerere a fost respinsa si urmeaza sa se judece in apel la tribunal.

INTREBARE

Se poate amana inceperea popririi pana in momentul cand tribunalul va da o sentinta definitiva?

Alte discuții în legătură

Angajatorul poate amana instituirea popririi salariale pana cand executorul trimite toate documentele stabilite prin lege znicolae9 znicolae9 Buna ziua , Suntem o mica firma recent infiintata ,care se confrunta cu o problema legata de instituirea unei popriri salariale. In fapt, am primit din ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe raza sectorului 2 tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Judecatoria sector 2 a admis o incuviintare executari silite pe un contract de credit care il aveam intarziat, dar in incheierea de ... (vezi toată discuția)
Executare silitã de cãtre corpul executorilor bancari iolanda15 iolanda15 Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)