avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rezolutiile procurorilor.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rezolutiile procurorilor.

Ce se intampla daca am facut plingere impotriva rezolutiei unui procuror ce a hotarat NUP pentru o anumita persoana si nu primesc nici un fel de raspuns in termenul hotarat de lege 20 de zile de la data depunerii plingerii.
Indeferent care ar fi raspunsul (ca imi accepta plingerea sau o respinge).
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 17:01, 19 Martie 2009
Faceti plangere la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile unui procuror ContSters75393 ContSters75393 Am depus o cerere la parchet pentru tergiversarea unui dosar penal.Dupa o anumita perioada de timp am primit acasa prin posta o decizie a unui procuror de ... (vezi toată discuția)
Codul penal dynsky dynsky conform art 2781 plingere impotriva rezolutiei procurorului sunt obligat sa fac aceasta plingere in termen de 20 de zile de la primirea instintarii . dupa ce ... (vezi toată discuția)
Solutie prim procuror, nup impotriva unui atacator, ce pot face mai departe? Costin Savescu Costin Savescu Am fost batut cu picioarele de catre un individ agresiv care m-a si amenintat, insultat, injurat si impotriva caruia mai facusem plingeri la politie. Toate ... (vezi toată discuția)