avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sentinta, cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sentinta, cazier

am si eu o mare ? am luat 2 ani cu suspendare si 4 de incercare indrun dosar penal cazul fiind furt calificat si sunt curios daca in cazier apare si cei 4 ani sau doar aia 2 cu suspendare ast rsp si multumesc fiecaruia pentru raspunsB-)
Daca nu veti savarsii din nou o infracţiune înăuntrul termenului de încercare şi nici nu se va pronunta revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei veti fi reabilitat de drept, atunci ar trebui sa nu mai figureze nimic in cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua alexbz alexbz am si eu o ? sa terminat procesul in care am fost judecat si vreau sa stiu cat imi ramane fapta in cazier am luat 2 ani cu suspendare si 4 de incercare or ... (vezi toată discuția)
Suspendare conditionata trascaelena trascaelena \"In baza art.33,34 lit.a Cod penal, inculpatul va executa 2 ani inchisoare.\" Asa suna hotararea judecatoreasca din data de 15 feb 2008.Dar \"In baza art ... (vezi toată discuția)
Hotarare pronuntata in recurs cozsmin2 cozsmin2 Luat direct de pe siteul trbunaluui in cauza [quot]09.11.2012 Complet: RP2+minori nearestati Tip solutie: Admis recurs Solutia pe scurt: Admite ... (vezi toată discuția)