avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa cumparata cu Legea 112/1995
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa cumparata cu Legea 112/1995

buna ziua, in anul 1997 am achizitionat o casa nationalizata cu legea 112 / 1995 in aceiasi curte mai este inca o casa care in prezent sta cu chirie unul dintre parinti, specific ca ambele case au fost corp comun pentru cumparare fiind nevoit sa fac dezmembrarea chiar si in prezent este acelasi numar la poarta contor comun la curent si gaz, este vreo posibilitate sa pot cumpara pe numele meu si casa in care sta parintele cu acordul lui ? multumesc

Alte discuții în legătură

Plata chirie teren in folosinta - teren vandut ca si cota parte in baza legii 112/1995 Mr-X Mr-X Buna ziua, Parintii mei detin un apartament si o cota parte din partile comune de 10% intr-un imobil (casa nationalizata) cumparat in baza legii ... (vezi toată discuția)
Se mai vand curtile caselor nationalizate sau nu ? iongheorghe iongheorghe Buna ziua, La sfarsitul lunii august 2009, Guvernul a initiat un proiect de lege prin care proprietarii care au achizitionat o locuinta prin Legea caselor ... (vezi toată discuția)
Casa nationalizata Madalin M Madalin M Buna ziua, Am citit legea 112/1995 dar nu am reusit sa imi dau seama concret despre procedura prin care cineva poate achizitiona o casa nationalizata. Ca sa ... (vezi toată discuția)