avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restructurarea ANAF
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restructurarea ANAF

Sunt angajata pe post de secretar-dactilograf in cadrul anaf ( in teritoriu, intr-o directie generala a finantelor publice din tara). Postul meu este singurul de acest fel. Odata cu restructurarea anaf, postul meu a disparut, la fel si altele care faceau parte din acelasi serviciu ( cum ar fi arhivar, telefonist, muncitor, femei de serviciu etc.). Serviciul la care eu am fost angajata s-a unit cu alte servicii ( contabilitatea, personal etc). De ce postul meu a fost desfiintat, si in alte judete nu s-a intamplat acest lucru, (exista posturi de secretara chiar doua-trei)? De ce preavizul este semnat de catre directorul de la regionala, atat timp cat nu au fost constituite regiuni si eu nu am fost angajata de regiune si de directia generala a judetului de care apartin? Este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:06, 27 August 2013
De ce postul meu a fost desfiintat, si in alte judete nu s-a intamplat acest lucru, (exista posturi de secretara chiar doua-trei)?

Numai cei din conducerea superioara a ANAF-ului va poate raspunde la aceasta intrebare. Noi doar ne putem da cu parere de ce afost desfiintat intr-un judet si in altul nu un post de secretar-dactilograf.

De ce preavizul este semnat de catre directorul de la regionala, atat timp cat nu au fost constituite regiuni si eu nu am fost angajata de regiune si de directia generala a judetului de care apartin? Este legal?

In principiu, instiintarea de preaviz se semneaza de catre reprezentatul legal al angajatorului. Daca institutia a fost supusa reorganizarii si nu mai exista , atunci se va semna de catre noul reprezentant .


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea locului muncii fara stirea angajatului elena dragne elena dragne Buna ziua , Ma numesc Elena Dragne sunt din Botosani , lucrez de circa 1 an de zile la DGFPJ avand functia de secretar dactilograf I ,ocupand functia de ... (vezi toată discuția)
Trimitere in somaj dupa ccc ioana71 ioana71 Buna ziua. Am depus cerere pentru reluarea activitatii dupa concediu de crestere copii pana la 2 ani. Azi am fost la interviul programat cu domnul director. ... (vezi toată discuția)
Mai pot da in judecata institutia? aida19 aida19 Buna ziua! In 20 septembrie 2010 am primit preaviz, ca urmare a reorganizarii institutiei, adica s-au unit doua institutii si automat s-au redus si posturi. ... (vezi toată discuția)