Buna ziua ,
Ma numesc Elena Dragne sunt din Botosani , lucrez de circa 1 an de zile la DGFPJ avand functia de secretar dactilograf I ,ocupand functia de secretara a Dir Executiv, in urma unui examen la care am fost declarata admis in 13 sep 2008.
Pana aici toate bune , dar in luna mai conform programarii concediului de odihna in doua etape am avut primele 10 zile de concediu respectiv 18.05.2009 - 31.05.2009 lasand o persoana propusa de director sa-mi tina locul.
Cand m-am prezentat pe data de 01.06.2009 la servici Dl Director mi-a zis din prima secunda sa urc la etajul 4 a institutiei si sa stau o saptamna sa ma ,,recreez,,eu am intrebat ce,, sa fac sa stau degeaba,, ,iar dansul a zis ,,stai degeaba,,
Acum stau intr-o tensiune nu pot dormi nu ma pot concentra , pentru ca nu lucrez nimic toti colegii ma privesc suspiciosi.. etc
Cum e posibil sa pleci in concediu si cand vii pur si simplu esti inlaturat de la functia pe care am ocupat-o prin concursfara o decizie scrisa?
V-as ruga din suflet sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in situatia de fata, ce trebuie sa fac, sa merg dupa o saptamana la Director , cui sa ma adresez?!
V a multumesc,
Cu deosebit respect
Elena Dragne Botosani
Cel mai recent răspuns:
Costel Craita , Consilier juridic
18:16, 17 Ianuarie 2010