avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificarea locului muncii fara stirea angajatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificarea locului muncii fara stirea angajatului

Buna ziua ,
Ma numesc Elena Dragne sunt din Botosani , lucrez de circa 1 an de zile la DGFPJ avand functia de secretar dactilograf I ,ocupand functia de secretara a Dir Executiv, in urma unui examen la care am fost declarata admis in 13 sep 2008.
Pana aici toate bune , dar in luna mai conform programarii concediului de odihna in doua etape am avut primele 10 zile de concediu respectiv 18.05.2009 - 31.05.2009 lasand o persoana propusa de director sa-mi tina locul.
Cand m-am prezentat pe data de 01.06.2009 la servici Dl Director mi-a zis din prima secunda sa urc la etajul 4 a institutiei si sa stau o saptamna sa ma ,,recreez,,eu am intrebat ce,, sa fac sa stau degeaba,, ,iar dansul a zis ,,stai degeaba,,
Acum stau intr-o tensiune nu pot dormi nu ma pot concentra , pentru ca nu lucrez nimic toti colegii ma privesc suspiciosi.. etc
Cum e posibil sa pleci in concediu si cand vii pur si simplu esti inlaturat de la functia pe care am ocupat-o prin concursfara o decizie scrisa?
V-as ruga din suflet sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in situatia de fata, ce trebuie sa fac, sa merg dupa o saptamana la Director , cui sa ma adresez?!

V a multumesc,
Cu deosebit respect
Elena Dragne Botosani
Cel mai recent răspuns: Costel Craita , Consilier juridic 18:16, 17 Ianuarie 2010
Stimatii mei Domni si Doamne am primit ieri 11.06.2009 (dupa 10 zile)un act aditional ca incepand cu data de 05.06.2009 din motivele ca din 4 dir executivi au ramas 2 si am ramas fara obiectul muncii , sunt transferata ca arhivar.
Am refuzat sa semnez din motive de sanatate, am depus o cerere la care am anexat acte doveditoare.
Si dupa cum v-am spus eu eram titulara pe acel post, putea sa o transfere pe inlocuitoarea mea care e secretar debutant.
Sper sa nu cedez psihic ca am mult de luptat cu ,,el,,, o sa vad ce rezolutie da la cerea mea , si daca tot nu rezolv nimic o sa trimit un email la anaf la dir Pogea si la resurse umane
Buna ziua,
(Imi cer scuze ca am reeditat mesajul anterior din greseala)
As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema . Am fost mutata fara sa semnez actul aditional pe postul de arhivar din postul de secretar dactilograf I.(pe toate actele figurez ca arhivar)
Intre timp am terminat facultatea si vreau sa va intreb daca pentru acest post de arhivar 2. cu studii superioare am dreptul la marire de salariu dupa lege?
Mentionesz ca sunt personal contractual.

Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 25 August 2009
elena dragne, utilizator
atentie in CM art.48 ''...si in situatii de.........sau ca masura de protectie a salariatului''

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuirea postului dupa incetarea concediului de crestere copil pana la 2ani mire83 mire83 Buna ziua! Pe 01.07.2010 trebuie sa incep munca si am vorbit cu colegii de la personal si mi-au zis ca e posibil sa ma intorc pe alt post. Firma este S.A. si ... (vezi toată discuția)
Trimitere in somaj dupa ccc ioana71 ioana71 Buna ziua. Am depus cerere pentru reluarea activitatii dupa concediu de crestere copii pana la 2 ani. Azi am fost la interviul programat cu domnul director. ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Am fost in concediu crestere copil,cand m-am reintors la serviciu angajatorul mi-a zis sa-mi dau demisia,eu i-am zis sa ma bage in somaj ... (vezi toată discuția)