avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neplata pensie alimentara, divort la notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neplata pensie alimentara, divort la notar

Buna seara

As dori sa va cer parerea in legatura cu urmatorul subiect . In decembrie 2012 am divortat la comun acord la notar de sotul meu de comun acord, copii minori ramanand in grija mea iar el fiind obligat la plata unei pensii alimentare.
De a tunci a platit sporadic sume mai mici decat cuantumul prevazut iar de cateva luni nu a mai contribuit deloc cu bani la cresterea copiilor. Mentionez ca in acest timp nu a fost ingradit in a-i vizita sau a aua legatura cu copii , urmarind in acest fel binele moral al acestora.
Intrebarea este daca in acest caz poate fi constrans cumva la plata pensiei alimentare ...
Va multumrsc pentru raspuns si atentie
Apelati la un executor judecatoresc si faceti totodata si o plangere penala pt abandon de familie.
M-a avertizat ca nu am nici o dovada ca nu mi-a dat banii si ca nu pot sa ii fac nimic in acest sens , el va spune ca a dat si nu am cum sa dovedesc contrariul
Va trebui sa dovedeasca ca v-a dat acesti bani
:)) El e cel care trebuie sa dovedeasca... si daca tot a ajuns la acest tip de discutii, tot el trebuie sa dovedeasca si ce v-a platit in mana daca dv. nu recunoasteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara minor troiss troiss buna seara!as dori sa-mi spuneti daca e necesar sa instiintez mama copiilor ca urmeaza sa ies din tara cu copiii minori,in vacanta si,poate chiar sa le schimb ... (vezi toată discuția)
Caut avocat bun pentru a obtine custodia unica copii minori Lonlon Lonlon Buna ziua, pe scurt situatia mea: divortata de un cetatean egiptean, la notar,cazut de acord pentru custodie comuna, cu cei 2 copii minori aflati in grija ... (vezi toată discuția)
Divort ..un copil de 6 ani ... aiulian aiulian Buna ziua... Eu si sotia mea suntem in pragul divortului .am tot incercat sa tragem de relatia asta datorita copilului ... ea spune ca ... (vezi toată discuția)