depinde de programe. Unele softuri, sub aceeasi licenta acopera un calc desktop + laptop. altele acopera doar cate 1 unitate. Trebuie citite conditiile de utilizare ale fiecarui soft
Toate programele cu plata trebuie sa aiba licenta. Daca fiecare calculator trebuie sa aiba licenta proprie sau un soft e vandut pentru de la unu la 30 de calculatoare, depinde de termenii licentei, stabiliti la cumpararea softului. Licenta pentru Windows e alta decat licenta pentru MS Office si decat cea pentru antivirus, iar multi antivirusi sunt gratis pentru utilizatorii casnici, dar nu pentru firme, scoli, institutii guvernamentale, asociatii, partide si fundatii.
Dupa cum au spus colegii de forum.
Depinde.
Daca luati legatura cu furnizorul licentei se poate sa primiti o licenta pentru mai multe calculatoare. Dar aceasta depinde in mare parte de software si de unde le cumparati.
Mai exista si varianta folosiri soft-urilor libere, gratuite, care castiga teren in fata celor cu plata si sunt la fel de usor de utilizat.
Aici va pot mentiona ca sistem de operare Linux Mint iar ca programe de operare gasiti de la programe gen photoshop pana la programe de proiectare gen CAD.
Licente programe
Daniela2172
buna ziua. va rog frumos daca stie cineva care sunt programele ( soft si so) care necesita cumparare de licenta. eu stiu ca trebuie pentru windows si office. ... (vezi toată discuția)
Licenta calculator
florin1989
Salut tuturor, am o mare dilema, un prieten are un bar, are un laptop mic cu licenta windows xp lipita pe spatele lui, laptop-ul este cumparat la mana a 2a, nu ... (vezi toată discuția)