avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de gestiune magaziner
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de gestiune magaziner

Buna ziua.
As dorii sa intreb daca se acorda spor de gestiune pentru functia de magaziner?
Mentionez faptul ca sunt angajat la Posta Romana din anul 2001 iar din anul 2008 m-am mutat la departamentul de I T in functia de magaziner. Tot din acel an, am avut oprire pe salariu 10% timp de (3 salarii),in schimb eu nu am primit spor de gestiune,avand in administrare gestiunea tehnicii de IT din cadrul Postei Romane.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 27 August 2013
Sporul de gestiune se poate acorda numai daca este prevazut in ccm aplicabil angajatorului, in reg.intern al acestuia sau in c.i.m.

Verificati ce este prevazut in Contractului Colectiv de Munca 2008/2018, valabil in CN Posta Romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor gestiune tomaela tomaela Ce lege reglementeaza sporul de gestiune ? Sunt asistenta sefa si as vrea sa stiu daca am gestiune de peste 2 milioane sporul de gestiune este legal sa imi ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime pensionar angajat fgeorgeta fgeorgeta Va rog sa-mi spuneti daca unui pensionar (limita de virsta ) angajat cu CMI trebuie sa i se acorde in continuare spor de vechime ;sau acordarea ramane la ... (vezi toată discuția)
Spor de conducere IB IB Faptul că, in contractul colectiv de muncă, o funcţie este considerată \"de conducere\", presupune sau nu acordarea sporului de conducere? Într-un caz ... (vezi toată discuția)