avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Numarul de ore lucratoare pentru kinetoterapeut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Numarul de ore lucratoare pentru kinetoterapeut

buna ziua.
as dori sa stiu care este numarul de ore lucratoare pentru un kinetoterapeut.
eu lucrez intr-un centru multifunctional de servicii sociale si lucrez 8 ore pe zi desi eu stiu ca programul ar trebui sa fie de 7 ore pe zi.
o alta problema ar fi ca nu stiu cum sa procedez pentru a trece la gradul de kinetoterapeut principal.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CocăT , utilizator 19:40, 19 Martie 2019
Sunt si eu curios, stie cineva care este numarul de ore/sapt pe care trebuie sa-l execute un kinetoterapeut in 2019 ???

cretu_rmn a scris:

buna ziua.
as dori sa stiu care este numarul de ore lucratoare pentru un kinetoterapeut.
eu lucrez intr-un centru multifunctional de servicii sociale si lucrez 8 ore pe zi desi eu stiu ca programul ar trebui sa fie de 7 ore pe zi.
o alta problema ar fi ca nu stiu cum sa procedez pentru a trece la gradul de kinetoterapeut principal.
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de concediu si zile lucrătoare în iunie 2019 Zuza13 Zuza13 În luna iunie 2019 ,la un program full time de 8 ore pe zi,40 de ore pe saptamana,nr de ore ucrătoare este de 152,corect? Daca eu am concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Contract de munca part time.drepturi si obligatii hhs hhs Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema referitoare la un contract de munca part time: angajatorul poate stabili pentru un angajat cu contract de ... (vezi toată discuția)
Durata muncii Dorina87 Dorina87 Buna seara! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: un magazin nou infiintat vrea sa angajeze in ture dupa cum urmeaza: schimbul I de la ora 8.00-14.00 ... (vezi toată discuția)