avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile de concediu si zile lucrătoare în Iunie 2019
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile de concediu si zile lucrătoare în Iunie 2019

În luna iunie 2019 ,la un program full time de 8 ore pe zi,40 de ore pe saptamana,nr de ore ucrătoare este de 152,corect? Daca eu am concediu de odihna între 3-7 iunie 2019,eu va trebuie sa lucrez tot 152 de ore în luna iunie?sau zilele de concediu de odihna trebuie scăzute din nr de 152 de ore care trebuie lucrate?eu de fapt ar trebuie sa lucrez doar 112 ore?scăzând cele 5 zile de concediu de odihna?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Zuza13 , utilizator 16:25, 22 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Număr zile lucrătoare Iunie 2019 : 19 zile (152 de ore)

CO : 03.06. - 07.06.2019 (5 zile)

Numar ore lucrate in luna iunie ar trebui sa fie : 112
Am inteles,multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Număr zile lucrătoare Iunie 2019 : 19 zile (152 de ore)

CO : 03.06. - 07.06.2019 (5 zile)

Numar ore lucrate in luna iunie ar trebui sa fie : 112

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul zile co pt part time bachmann bachmann Va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: Cum se calculeaza nr de zile de concediu de odihna pt un angajat care lucreaza 2 zile pe sapt , cate 5 ore pe zi ... (vezi toată discuția)
Co aferent contract partial 4 ore simaandreea simaandreea Buna ziua, As vrea si eu o informatie precisa referitoare la concediul de odihna aferent unui angajat cu contract partial de munca -4 ore. I-am facut ... (vezi toată discuția)
Salariu luna decembrie ContSters172175 ContSters172175 Buna seara. 1)Cata zile lucratoare au fost in total in luna decembrie? 2) Ce zile (cele declarate libere sau sarbatori legale din luna decembrie) trebuiesc ... (vezi toată discuția)