avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare lot teren fara intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare lot teren fara intabulare

Buna ziua,

As avea o intrebare legata de cumpararea unui lot de teren, provenit dintr-o dezmembrare a unei suprafete mai mari, lot fara intabulare.
Vanzatorul a facut cadastru separat pe fiecare lot, are toate actele, mai putin intabularea pe numele lui.
Se poate face actul de vanzare-cumparare si dupa aceea sa intabulez terenul pe numele meu sau este obligatoriu ca lotul sa fie intabulat pe numele lui si dupa vanzare sa-l intabulez pe numele meu???

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters297103 , utilizator 21:54, 27 August 2013
parerea mea este ca se poate
vanzarea cumpararea se face in baza intanularii vechi a terenului mare si a actului de dezmembrare in mai multe loturi..evident impreuna cu alte alea solicitate la o vanzare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divizare lot teren muadib muadib buna ziua. problema in care va cer sfatul este de natura imobiliara. impreuna cu alte cateva persoane am cumparat un teren, individual detinand cota ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cadastru ContSters255159 ContSters255159 Am cumparat un lot de pamant, pe care mi-am ridicat o casa finalizata (receptie) in 2007, dar problemele incep sa apara in sensul ca : Pretul terenului a ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren ingridvanta ingridvanta Buna ziua, Am si eu o intrebare. As dori sa cumpar un teren (suntem 3 familii) si as dori sa stiu exact ce acte ale terenului sa imi arate si sa le aiba ... (vezi toată discuția)