avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizaþie de construcþie pentru gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizaþie de construcþie pentru gard

O cunoştinţă şi-a cumpărat o casă într-o zonă centrală din comuna sa.
A construit gard împrejmuitor din beton şi nu are probleme de vecinătate.
După ce a terminat gardul,a fost amendat pentru că nu a avut autorizaţie de construcţie pentru acest gard, Este legal? Îi trebuia acest lucru?
Mulţumesc pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Dacian85 , utilizator 20:34, 27 August 2013
~ Conținut șters la cerere ~
In mod normal da,trebuie autorizatie de construcite de la primarie ca sa poti evita astfel de surprize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare casa si teren otto2007 otto2007 Buna ziua, Vreau sa cumpar o casa si 500mp de teren. Am facut un antecontract si acum trebuie sa semnez contractual. Este vorba de o constructie noua (2013) ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna act de buna vecinatate yulyus yulyus Am cumparat un teren intravilan prin contract de vanzare cumparare, am facut cadastru, avem intabulare si extras de carte funciara, am platit impozitul la ... (vezi toată discuția)
Modificare gard, autorizatie de construire expirata - ce pot face? mihai-giurgiu mihai-giurgiu Buna ziua ! Sunt proprietarul unui imobil la care imprejmuirea / gardul nu corespunde cu ceea ce era prevazut in proiect. Imobilul a fost cumparat de la un ... (vezi toată discuția)