avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Balcon la parter fara acte
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Balcon la parter fara acte

Balconul este construit in urma cu multi ani si nu am avut deloc surprize neplacute atat din partea locatarilor nici a primariei.
Ce anume trebuie sa fac pentru a putea face acte pe acel balcon(pentru linistea mea)
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dacian85 , utilizator 23:04, 28 August 2013
Desfasurrati demersuri pentru executie proiect,solicitati oficial primariei sa elibereze autorizatie de constructie si certificat de urbanism
Copie a documentelor +PV receptie ,depuneti la asociatia de proprietari pentru completare in cartea tehnica a constructiei si la OCPI
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine autorizatie dupa inchiderea balconului CristinaAL CristinaAL Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cu ar trebui sa procedez pentru a obtine autorizatie dupa inchidere balconului. L-am inchis saptamana trecuta, dar nu stiam ca ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor- teren indiviziune- extindere balcon ChRam ChRam Buna ziua. Avem un apartament la parterul unei vile, cu 4 apartamente. Fiind la parter ne-am decis sa facem o extindere-balcon. Ce documente trebuie duse na ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie balcon Laurik84 Laurik84 Cum pot scoate o autorizatie de constructie pentru un balcon care a fost construit fara autorizatie in urma cu aproximativ 18 ani (vezi toată discuția)