avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum pot obtine autorizatie dupa inchiderea balconului
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum pot obtine autorizatie dupa inchiderea balconului

Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cu ar trebui sa procedez pentru a obtine autorizatie dupa inchidere balconului. L-am inchis saptamana trecuta, dar nu stiam ca trebuie autorizatie. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CristinaAL , utilizator 14:39, 24 Iunie 2015
Desfasurati demersuri pentru realizare proiect tehnic
In baza proiectului ,solicitati la serviciul urbanism din primarie eliberarea de autorizatie constructie si certificat urbanism
Copii ale documentelor justificative le depuneti la asociatia de proprietari si la ocpi
Succes !
Va multumesc mult pentru raspuns. Pot obtine aceste documente dupa finalizarea lucrarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balcon la parter fara acte Dacian85 Dacian85 Balconul este construit in urma cu multi ani si nu am avut deloc surprize neplacute atat din partea locatarilor nici a primariei. Ce anume trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate cu un balcon theogrigore theogrigore Parintii mei au obtinut in luna mai 2017 autorizatie de constructie pentru un balcon situat la parter, pentru o persoana cu handicap (tatal meu). Au construit ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon gabrielmunteanu21 gabrielmunteanu21 Buna ziua, am cumparat o garsoniera, blocul fiind in 2013 construit. In contractul de vanzare-cumparare nu este specificat nimic referitor la inchiderea ... (vezi toată discuția)