avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Liberare conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Liberare conditionata

buna as dori sa stiu si eu ce este de facut in acest caz......sotul meu este arestat are o pedeapsa de 5 ani din care a facut 3ani si 7 luni pana in momentull acesta pe data de 22 august a avut instanta pt liberarea conditionata ia admis cererea presedintele comisiei iar pe data de 26 august s primit recurs din partea procuraturii.mentionez ca este a doua oara cand a facut cerere la prima ia mai dat amanare 2luni iar acum la cea dea doua ia admiso dar in schimb ia facut recurs procuratura.se mai poate acum sa ii mai prelungeasca iar sau sa ii dea drumu?si in cat timp se va judeca acest recurs..am nevoie de un avocat bun urgent
Cel mai recent răspuns: Madalina2526 , utilizator 20:27, 30 Septembrie 2013
Daca sunt indeplinite condiţiile pentru acordarea liberării condiţionate se va respinge recursul si se va mentine hotararea atacata.
va multumesc frumos si in cat timp se va rejudeca acest recurs dureaza mai mult de o luna?
va rog din suflet unde mai pot sa ma adresez in cazul acesta ia facut procuratura recurs acum a avut termen iar tribunalul a fost acord cu procuratura si ia mai dat 3 luni amanare.......el terminandusi pedeapsa din luna mai 2013 a facut in plus vreo 3 luni si acum inca trei in ce tara traim pentru ca a furat 10 roni si nici macar nu a fost el i sa facut flagrant va rog din suflet unde as putea sa ma mai adresez in ce parte sa o mai iau sunt o sotie disperata imi este frica sa nu il iau de acolo in 4 scanduri...........daca aceasta tara si aceste legi aduce oameni sa se omoare suntem fff jalnici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberarea conditionata alexandra_iuhas alexandra_iuhas sotul meu are un mandat de 3 ani. Are deja executat 1 an si 10 luni plus 4 luni castig, in total 2 ani si 2 luni. Prima comisie de liberare a avut-o pe 19 ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata Madalina2526 Madalina2526 Buna seara va spun pe scurt problema si rog din suflet daca se piate o solutie.sotul recidivist,arestat in 2010 pt furt cu pedeapsa de 5 ani in mai 2013 prima ... (vezi toată discuția)
Liberare condiționată angi34 angi34 Buna un prieten în 2020 ar trebui sa iasă dar deja a savarsit pedepsea mai mult decât jumătate cu câștig aintrat la comisie șsi a fost amânat ptr 2luni ... (vezi toată discuția)