avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Valoare expertiza
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Valoare expertiza

Buna ziua,
Am situatia unui partaj cu imobil bun comun la care s-au adus imbunatatiri prin aportul parintilor mei. Expertiza care va fi solicitata va determina valoarea de circulatie actualizata a imobilului la data efectuarii ei, inclusiv imbunatatirile? Care este rolul acestei valori in situatia in care nu doresc sa vand apartamentul? Expertul va tine sau nu cont in stabilirea valorii si de gradul de uzura care in mod normal ar trebui sa diminueze valoarea de circulatie ? Si daca pe de-o parte imbunatatirile maresc valoarea , iar uzura imobilului ( an 19800) o scade, care este ratiunea de a efectua o expertiza?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 10:43, 28 August 2013
Expertul va raspunde la obiectivele propuse de catre parti, discutate in sedinta de judecata si admise, total sau partial, de catre instanta. In acest sens dvs. trebuie sa depuneti la urmatorul termen o nota de sedinta in care precizati care sunt obiectivele propuse de dvs. Aceste obiective trebuie sa cuprinda problemele pe care le-ati expus topicul postat mai inainte. Poate si alte obiective daca este cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica judiciara imobil ContSters296710 ContSters296710 Buna ziua, Am urmatorul caz: 1. partaj imobil bun comun, la care s-au adus imbunatatiri. Reclamantul nu contesta valoarea stabilita de mine-50.000 euro, dar ... (vezi toată discuția)
Valoare circulatie imobil voinea75 voinea75 Judecatorul a dispus astfel: -stabilirea valorii de circulatie a imobilului si separat stabilirea valorii imbunatatirilor aduse imobilului. In raportul de ... (vezi toată discuția)
Din nou despre expertize ContSters315143 ContSters315143 Daca o expertiza tehnica judiciara, vizand imbunatatiri la un imobil, se realizeaza pe baza unor cataloage/normative actuale (lucrari la preturi actuale) si se ... (vezi toată discuția)