avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... valoare circulatie imobil
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

valoare circulatie imobil

Judecatorul a dispus astfel:
-stabilirea valorii de circulatie a imobilului si separat stabilirea valorii imbunatatirilor aduse imobilului.

In raportul de expertiza dat de expert scrie astfel:
-Valoarea de circulatie a imbilului este de 200.000 lei
-Valoare imbunatatirilor aduse 15.000 lei.
intrebare: Suma de 15.000 lei este inclusa in valoarea de circulatie a imobilului?

Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: theolina22 , utilizator 20:51, 1 Martie 2013
S-a raspuns de catre expert conform obiectivelor stabilite de judecator, valoarea s-a calculat separat
Cred ca n-ati inteles ce am vrut sa intreb. Valoarea imbunatatirilor este inclusa in valoarea de circulatie al imobilului?
VA ROG, POATE STIE CINEVA.
V-ati raspuns singur, e foarte clar, negru pe alb.

In raportul de expertiza dat de expert scrie astfel:
-Valoarea de circulatie a imbilului este de 200.000 lei
-Valoare imbunatatirilor aduse 15.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectiuni la raportul de expertiza mobexport mobexport Buna ziua Va intreb pentru a o ajuta pe o prietena intr-o problema cu privire la un proces de partaj. Procesul se judeca in alta localitate (nu cea in care se ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica judiciara imobil ContSters296710 ContSters296710 Buna ziua, Am urmatorul caz: 1. partaj imobil bun comun, la care s-au adus imbunatatiri. Reclamantul nu contesta valoarea stabilita de mine-50.000 euro, dar ... (vezi toată discuția)
Valoare expertiza ContSters296710 ContSters296710 Buna ziua, Am situatia unui partaj cu imobil bun comun la care s-au adus imbunatatiri prin aportul parintilor mei. Expertiza care va fi solicitata va ... (vezi toată discuția)