avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara pentru absolvent Academie de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara pentru absolvent Academie de Politie 2013

Fiul meu a absolvit Academia de Politie in iulie 2013,dar nu au fost repartizat la post,
acest lucru urmand a se face in decembrie,conform Hotararii de guvern.
Hotararea judecatoareasca pe care o are spune ca primeste pensie alimentara de la tata pana la terminarea studiilor,dar nu mai atarziu de 26 de ani.Fiul meu are 22 de ani. Trebuie sa mai primeasca pensie alimentara pana in decembrie sau nu mai are
acest drept din august? Nu este vina lui ca absolventii din acest an nu au fost
incadrati din august,cum era normal.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:37, 28 August 2013
Nici vina tatalui nu e.
Poate sista pensia pt ca fiul nu mai studiaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un copil major dar inca elev poate primi pensia alimentara pana la terminarea studiilor? moldoveanu mihaela moldoveanu mihaela fiul meu primeste pensie alimentara si atat adica de11 ani tatal lui nici macar un tel. nici nu stie cum mai arata, in mai face 18 ani dar inca este elev poate ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara? frida frida Va rog sa-mi spuneti daca poate fi sistata plata pensiei alimentare intre absolvirea liceului si inceperea anului universitar'respectiv lunile iulie,august ... (vezi toată discuția)
Cerere intrerupere pensie de intretinere daca nu mai este la scoala? mariamatei mariamatei Fiul meu are 22 ani si termina facultatea anul asta dar nu va mai continua studiile,pana in momentul asta a primit pensie de intretinere.As dori sa stiu unde ... (vezi toată discuția)