avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere intrerupere pensie de intretinere daca nu mai ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere intrerupere pensie de intretinere daca nu mai este la scoala?

Fiul meu are 22 ani si termina facultatea anul asta dar nu va mai continua studiile,pana in momentul asta a primit pensie de intretinere.As dori sa stiu unde sa ma adresez sa anunt aceasta situatie si care este data limita legala deoarece el incheie scoala in iulie.Nu as vrea sa am probleme in sensul asta .Multumesc!
Cum primeste pensia ? Direct de la tatal lui sau de la serviciul acestuia ?
Datorati pensie pana la 31 august. Indiferent care ce scoala se termina in iulie...
pensia vine prin mandat postal de la Ministerul Apararii Nationale
tatal lui este dator la pensia de intretinere,nu eu.Multumesc
Dv. nicaieri, fiul la Minister, de unde ii vine pensia. Face cerere sa se stopeze plata ei ca nu o mai doreste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara pentru absolvent academie de politie 2013 yda yda Fiul meu a absolvit Academia de Politie in iulie 2013,dar nu au fost repartizat la post, acest lucru urmand a se face in decembrie,conform Hotararii de ... (vezi toată discuția)
Sistare pensie alimentara la terminarea liceului ContSters111374 ContSters111374 Buna ziua. As dori sa ma indrume cineva intr-o problema .Sotul meu are o fiica din casnici aanterioara. Este deja majora, a implinit 18 anul trecut in ... (vezi toată discuția)
Mai primesc pensie alimentara? de unde? ionescu222 ionescu222 buna seara!! ma numesc ana am 19 ani si tocmai am terminat clasa axIIa. parintii mei sunt divortati de 10 ani, de atunci eu fiind incredintata tatalui meu. ... (vezi toată discuția)