avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coproprietarul locuieste fara acordul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coproprietarul locuieste fara acordul meu

sunt coproprietar ,iar nepoata locuieste fara acordul meu.Politia spune ca are voie,ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: GIGI TATARU , Alte profesii 21:30, 31 August 2013
Daca sunteti coproprietar cu nepoata, aceasta are tot dreptul de a locui in acest imobil.
Stimat forumist,

Dacă locuiește cu acordul celuilalt coproprietar, sau nepoata înșăși este coproprietar, inițiați procedurile necesare ieșirii din indiviziune. Prin urmare, puteți partaja bunul de comun acord, sau prin intermediul instanței de judecată.

Cu stimă.
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2013
andreigrigoriu, moderator
Chiar daca repetati intrebarile legate de aceasta problema, raspunsurile primite sunt aceleasi, trebuie sa cereti iesirea din indiviziune.
nu cu nepoata cu mama ei
pai cum sa stea nepoata fara acordul ambilor proprietari?deja sta de un an iar indiviziunea poate sa dureze si 2 ani,

Alte discuții în legătură

Evacuare coindivizar ContSters262943 ContSters262943 Buna ziua . Sunt coindivizar cu o cota de 1/3 iar de curind am facut precontract de vinzare cumparare cu un al doile acoindivizar care are o cota tot de 1/3 ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru lipsa de folosinta kukuk kukuk Detin cota de 1/3 dintr-un imobil [act de proprietate intabulat in c.f.].Ce sanse ar fi sa obtin in instanta o chirie lunara de la cei care locuiesc in imobil? ... (vezi toată discuția)
Indiviziune VONPAUL006 VONPAUL006 Locuiesc in casa parinteasca si detin prin mostenire 48%. Eu am grije de ingrijirea casei si de plata impozitului de peste 10 ani. Mai ... (vezi toată discuția)